Шкорпија

Овај знак има везе с људима који су нежне душе златног срца. Међутим, такве партнере надмоћне Шкорпије често мучи, због чега на крају ту везу и прекину. Кад се Шкорпија коначно скраси, готово увек изабере некога кога сматрају физички привлачнијим него што су они сами према друштвеним стандардима времена.

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Познато је да јарчеви имају веома високо мишљење о себи, иако се сматрају филантропима. Што се тиче њиховог приватног живота, сматрају да им треба супружник који подиже њихов друштвени статус у очима њихових вршњака. Иако цене унутрашњу љепоту, лепо лице сматрају неодољивим.

С друге стране, њихов фокус није увек на финансијском стању партнера, тако да се не венчавају због новца, али се жене када су опчињени нечијом спољашњом лепотом.

Ован

Ован воли да учи нове ствари више од осталих знакова зодијака и веома је вредан. Међутим, овај знак има своје мане и препреке које га спутавају у животу.

Фото: Профимедиа

 

 

Наиме, они су опчињени особама с угледним друштвеним статусом и склони су да се спријатеље с онима за које мисле да ће им дружење с њима донијети некакву корист. Скоро никада не пристају на партнера искључиво на основу личности, али жуде за неким ко изгледа врло атрактивно, преноси пинквилла.

БОНУС ВИДЕО:

НАПРАВИТЕ ЛЕЖЕРНЕ ПЛЕТЕНИЦЕ: Идеална фризура за летње дане

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".