Ивана Трамп преминула је од повреда задобијених у паду у стану у Њујорку, а место сахране многи сматрају необичним.

Професорка социологије из Дартмута Брук Харингтон, која себе назива пореским истраживачем, написала је на Твитеру: ''Била сам скептична према гласинама да је Трамп закопао своју бившу жену у ту тужну малу земљу на свом голф терену у Бедминстеру, само због пореских олакшица“, преноси Дејли Мејл.

Фото: Твитер принтскрин/Дисцлосе.тв

 

Породица Трамп, ћерка Иванка, синови Доналд млађи и Ерик, опростила се од Иване дирљивим речима али ниједна од њих није завршила на плочи.

На њему пишу само Иванино име, датум рођења и датум смрти, а фотографије је објавио и Њујорк пост. На гробу који није уређен налази се скромни букет белог цвећа.

- Баш лепо место на којем ће ти мајка почивати. Посебно ми се допада натпис, написао је Трамповом сину на Твитеру човек који је сликао гроб.

Ивана је сахрањена на парцели близу прве тачке голф терена након.

Извор је раније рекао за Њујорк Пост да је њујоршка икона сахрањена "недалеко од главне зграде клуба".

Фото: Профимедиа

 

- Имају приватну травнату површину. То је само веома дискретан комад гранита са угравираним њеним именом - рекао је извор.

Доналд Трамп је још 2017. изнео планове за изградњу гробља од 10 парцела за чланове породице, које би гледало на прву рупу голф терена, пренео је Вашингтон пост. Трамп је у прошлости рекао да такође жели да буде сахрањен на том месту.

Бивша чешка манекенка пронађена је мртва у својој кући 14. јула након што је пала низ степенице. Имала је 73 године.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Посета европских званичника ратом захваћеној Украјини

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".