Водитељка Драгана Катић ужива на одмору, а плажа и сунчање јој баш пријају. Драгана је на инстаграму објавила фотографију без шминке, огрнута само у пешкирићу.

Многи су били изненађени да је Драгана објавила овакву фотогорафију, с обзиром на то да никада није играла на карту провокативности.

Фото: Инстаграм принтскрин/dragana_katic

 

 

Међутим, Катићева је одлучила да покаже да јој је лепо у животу, да ужива у сунчању и да јој на изгледу могу позавидети много млађе девојке.

Иначе, током летовања, појавила се вест да Драгана након 24 године верности Гранд продукцији и истоименој телевизији прелази на ТВ Пинк. Она се огласила и открила да од тог медијског трансфера нема ништа.

- Појавила се вест да напуштам Гранд Продукцију и емисију “Никад није касно”, што није тачно с обзиром да сам срећна у истој и да волим људе које радим - написала је Катићева на Инстаграму и тако ставила тачку на даље спекулације.

Подсетимо, медији су данас писали да би Драгана на Пинку требало да буде главно и водеће лице новог концепта Јутарњег програма који ће стартовати од септембра. Понуда јој се изузетно допала јер поред тога што је враћа у њен примарни жанр и забаве и информативе, пружа јој прилику да се и новој и старој публици прикаже у пуном сјају свог дуго година стицаног искуства.

Фото: sarics

 

 

Катићева је започела каријеру 1986. године на ТВ РТБ. Поред јутарњег програма, водила је и емисије "Лето на Ади“, "Недељно поподне“, као и доделе награда и фестивале "Оскар популарности“ и МЕСАМ. Највећи успех остварује као водитељка емисије "Гранд шоу“, а члан Гранд продукције је од њеног оснивања 3. децембра 1998. године. Последњих година гледали смо је као водитељку ветеранског музичког такмичења "Никад није касно“.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".