Voditeljka Dragana Katić uživa na odmoru, a plaža i sunčanje joj baš prijaju. Dragana je na instagramu objavila fotografiju bez šminke, ogrnuta samo u peškiriću.

Mnogi su bili iznenađeni da je Dragana objavila ovakvu fotogorafiju, s obzirom na to da nikada nije igrala na kartu provokativnosti.

Foto: Instagram printskrin/dragana_katic

 

 

Međutim, Katićeva je odlučila da pokaže da joj je lepo u životu, da uživa u sunčanju i da joj na izgledu mogu pozavideti mnogo mlađe devojke.

Inače, tokom letovanja, pojavila se vest da Dragana nakon 24 godine vernosti Grand produkciji i istoimenoj televiziji prelazi na TV Pink. Ona se oglasila i otkrila da od tog medijskog transfera nema ništa.

- Pojavila se vest da napuštam Grand Produkciju i emisiju “Nikad nije kasno”, što nije tačno s obzirom da sam srećna u istoj i da volim ljude koje radim - napisala je Katićeva na Instagramu i tako stavila tačku na dalje spekulacije.

Podsetimo, mediji su danas pisali da bi Dragana na Pinku trebalo da bude glavno i vodeće lice novog koncepta Jutarnjeg programa koji će startovati od septembra. Ponuda joj se izuzetno dopala jer pored toga što je vraća u njen primarni žanr i zabave i informative, pruža joj priliku da se i novoj i staroj publici prikaže u punom sjaju svog dugo godina sticanog iskustva.

Foto: sarics

 

 

Katićeva je započela karijeru 1986. godine na TV RTB. Pored jutarnjeg programa, vodila je i emisije "Leto na Adi“, "Nedeljno popodne“, kao i dodele nagrada i festivale "Oskar popularnosti“ i MESAM. Najveći uspeh ostvaruje kao voditeljka emisije "Grand šou“, a član Grand produkcije je od njenog osnivanja 3. decembra 1998. godine. Poslednjih godina gledali smo je kao voditeljku veteranskog muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno“.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Dragane Kosjerine

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".