Након спектакуларног наступа Новака Ђоковића, певач Саша Ковачевић је добио прилику да се дружи са познатим паром.

Готово да нема особе која није заинтересована за појединости које се тичу породице Ђоковић. Зато се константно пише о томе како живе, како се хране, како подижу децу.

Она, као и Новак, мало и ретко прича о свом приватном животу. Међутим, све што се о њој пише и говори ствара одређену слику о Јелени и диктира начин на који је доживљавају људи који је не познају.

Фото: Милутин Лабудовић

 

 

Када је упознају, неки се зачуде, као што је то био случај са српским певачем Сашом Ковачевићем. После наступа на пријему Новака Ђоковића после Вимблдона, добио је прилику да се дружи са паром, а за "Блиц" је открио своје утиске.

- Утисци су феноменални. Већ сам рекао, Ноле је имао заиста турбулентну годину. Сви већ знате како је прошло на Аустралијан опену, а после тога и круна на Вимблдону... Некако мислим да се енергетски и емотивно све поклопило да све буде заиста спектакуларно те вечери - рекао је Саша.

На питање да ли је Јелена приватно другачија од онога што видимо на екрану, он је одговорио:

 

 

- Апсолутно. Они су заиста дивни, дивни људи, нема потребе да то говорим, то сви знају. Могу рећи да је та ноћ била заиста магична.

Певач је на свом Инстаграму поделио снимак на којем мала, али весела група људи пева са њим у ресторану који је за ту прилику био затворен. Каже како од Јелене није очекивао да тако пева.

- Супер. Искрено, нисам очекивао – прокоментарисао је Јеленино певање Саша Ковачевић.

Подсетимо, Јелена и Новак Ђоковић заједно су од тинејџерских дана, укупно 17 година, а недавно су прославили 8. годишњицу брака.

Тенисер је својевремено открио да га је будућој супрузи прво привукао њен осмех, али је истакао да је захвалан што су се њих двоје окупили пре него што су се десили његови велики успеси.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Погледајте како изгледа сестра Јелене Ђоковић - Марија Ристић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".