Као бомба недавно је одјекнула вест да се Момчило Бајагић Бајага развео од супруге Емилије.

Сада се огласио и комшилук популарног музичара, где је живео са супругом и где у истој згради, има музички студио.

Према речима комшија, из музичких просторија се стално чује бука, чак и касно ноћу, а иако су му се пожалили, ништа се није променило.

Фото: Н. Фифић

 

 

- Бајага већ јако дуго не живи у центру града са Емилијом, али често долази на стару адресу због студија који је у истој згради. Супруга је остала да живи у њиховом стану и то му не смета када се сретну, јер су остали у коректном односу. Нас неколико се жалило на буку због гласне музике, коју су некада правили и у касним сатима, у тим ситуацијама нас је саслушао, али ништа се није променио - започела је једна комшиница, те је додала да су приватан живот увек чували од очију јавности.

- Договорили су се да она остане у овом стану, а он да се пресели. Отишао је у стару бакину кућу на Дедињу, коју сада сређује. Емилија је ретко када причала о њиховом приватном животу, тако ни сада није детаљисала читаву ситуацију. Јако је фина и свима нам је драга. Знамо да су им деца отишла свако на своју страну истакла је млада станарка.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Судећи по коментарима комшија, стиче се утисак да Бајага није највољенији сусед и да је увек према свима био на дистанци.

- Често чујемо њихове пробе у студију. Није нарочито љубазан, како ветар дуне, али више је намргођен него што је расположен. Прави намћор! Искрено нисам чуо да су серазвели, али када размислим, нисам их дуго ни видео заједно - истакао је један старији човек, који није даље желео да коментарише. С друге стране, једна госпођа из комшилука је имала само речи хвале за Бајагину бившу супругу.

Фото: Д. Миловановић

 

 

- Емилија је много драга жена, за разлику од њега, увек се јави свима и са осмехом. Он се углавном трудио да избегне ћаскање са било ким од нас, али разумем и њега јер се јако дуго бави јавним послом - рекла је, а онда је додала да је по њој развод био потпуно очекиван.

- Прочитала сам вест о разводу и нисам се изненадила. Гледам увек своја посла, али не памтим када сам га видела и сумњала сам да нешто није у реду - објаснила је комшиница.

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Певач Дино Дворник

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".