Јована Јеремић тврди да је мета људи Вељка Беливука и то због рата с Мајом Маринковић и да је у све наводно умешана и Тамара Ђурић.

Наиме, водитељка телевизије Пинк последњих дана нема мира јер јој наводно човек ухапшеног Беливука прети преко порука. У прилог томе сведочи преписка коју је водитељка доставила медијима.

Фото: Принтскрин ТB Пинк

 

 

- Слушај, Јована, Тамара ми је дала твој број, Ђурићка. Сад ти се лепо јављам и упозоравам. Будеш ли још једном Мају Маринковић узела у уста, никад више на телевизију нећеш изаћи. Тамара моја Ђурић је хтела пакао да ти направи, ал' сам смиривао ситуацију. Задњи пут упозорење упућено теби, девојко, крај - наведено је у поруци.

С обзиром на то да Јована није одговарала, уследиле су претње:

- Ћутиш, фуксо. Кажу из МУП, поцепали пријаву и бацили. Опет кукаш. Чекају те моји "тигрови", пред емисију на Пинку. Сад ћемо те одучити од микрофона, заменићеш га ку**ем за цео живот. Цео живот ћеш да пушиш ку**еве. Јасно! Нема више телевизије за тебе. Болеснице једна, шта си се истриповала да си битна. Смеје ти се цела сцена - наведено је.

Фото: АТА имагес

 

 

Поруке које је Јована добила леде крв у жилама:

- Аниматор за мајмуне крај ваших малих екрана. Срамно за вас др мр Јована Јеремић. Је*оте живот, није ли те стид. Уништићемо те из Принципа. Јер, с нама увек Невоља. Мислиш, ако је Веља пао, да нисмо поделили позиције. Ко ће кога, матер ти у пи*ку јебем. Следећу утакмицу излази парола посвећена теби. Скандираће ти цела трибина - наводи се у претећим порукама упућеним Јеремићевој.

Јована је случај пријавила надлежним органима:

- Са узнемиравањем је почео у два ноћу. Позвао се на Тамару, да је од ње узео број да ме малтретира, а да брани Мају због мојих ставова о ку*вама и ку*варлуку. Није витешки одлазити код мафијаша и тражити им услуге да застраши Јовану Јеремић. Ја сам неустрашива, ја јесам сама и разведена, али то не значи да могу да ме малтретирају. Кривична пријава им следи. Ја ћу ово истерати до краја. Неће моју емисију одређивати ниједан Вељин кољач - рекла је у даху водитељка и наставила:

 

Фото: Принтскрин/Novo jutro

 

 

- И сутра да ми се нешто догоди, желим да ме памте као хероја и као неког ко се залагао за добро у овој земљи. Када га полиција буде ухватила, ја ћу га позвати директно у студио у јутарњи програм код мене да каже пред 2,5 милиона људи. Све кучке и ку*ве морају да науче да се обрачунавају са мном, али ја сам лепотица, а звер и имам муда већа од 99 одсто мушкараца у Србији, ја без претњи позивам да дођу у јутарњи и кажу шта је спорно - поручила је Јована.

(Ало)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".