Током извођења радова на поправци квара на канализационом прикључку у Балканској улици, испред кућног броја 52, од 1. августа у 9 часова до 30. августа доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштио је Секретаријат за јавни превоз. 


Радови подразумевају затварање Балканске улице за саобраћај, и то у делу од зоне раскрснице са Немањином до зоне раскрснице са Улицом Гаврила Принципа.

Током извођења радова возила са линије 9А, 78, 83 и ЕКО2 ће у смеру ка Новом Београду саобраћати Немањином, Савским тргом, Карађорђевом, Земунским путем и даље редовним трасама, док ће у супротном смеру саобраћати редовно.

Возила са линија 52, 53, 56 и 56Л ће у смеру ка Зеленом венцу саобраћати следећим улицама: Хајдук Вељков венац, Немањином, Савски трг, Карађорђевом, Коче Поповића, Гаврила Принципа и даље редовним трасама, док ће у супротном смеру саобраћати редовно.

Привремено се успоставља стајалиште „Савски трг 1” (за линије 9А, 52, 53, 56, 56Л, 78, 83, ЕКО2) у Карађорђевој улици (смер ка Новом Београду) на позицији ЕД стуба који се налази око 30 метара после зоне расксрнице са Улицом Михаила Богићевића, као и стајалиште „Економски факултет 1” (за линије 52, 53, 56 и 56Л) у Карађорђевој (смер ка Зеленом венцу) на позицији ЕД стуб који се налази око 25 метара испред семафора, односно у висини паркинг гараже код Економског факултета, прецизирано је у саопштењу. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".