Једна девојка је поделила своју веома стресну причу на Редиту о свом венчању. Она се пожалила да јој је једна од деверуша уништила венчаницу.

Млада је накратко изашла из собе, а деверуше су остале унутра. Једна од њих се приближила венчаници како би је боље погледала, али и уништила. Неки сматрају да је то урадила намерно.

Фото: Профимедиа

 

Она није престала да јеца након што јој је деверуша пролила црно вино по венчаници, и то непосредно пре него је требала да крене до олтара. Ради се о хаљини која је припадала њеној покојној мајци.

- Мама је умрла пре две године и силно сам желела да се удам у њеној старој венчаници. Пазила сам на ту хаљину како бих је заштитила од било каквих оштећења. Планирала сам да је носим само током церемоније венчања, а касније да се пресвучем у другу хаљину - испричала је неименована девојка на Редиту.

- Док сам била у тој венчаници, нисам се усудила ни да једем, ни да пијем како је не бих испрљала, пила сам само воду. Желела сам да мамина хаљина буде у савршеном стању - наставила је.

Истиче да су њене деверуше итекако добро знале колико јој та хаљина значи, чак се за венчање припремала у посебној соби како би све протекло у реду. 

Фото: Профимедиа

 

Када јој је деверуша пролила вино по венчаници, млада је остала без текста, а још више ју је шокирао коментар деверуше којој се то догодило.

- Рекла ми је: Па није то нека велика ствар, па ионако си планирала да носиш ту хаљину па се и тако могла оштетити - присетила се и додала како је у том тренутку пукла и отерала деверушу са свадбе.

Покушала је да дође до неког хемијског прања на брзака, да дођу и погледају хаљину, али била је то немогућа мисија. На крају је обукла хаљину коју је мислила да носи касније и у њој се удала. Са деверушом која јој је уништила хаљину отад није разговарала, не може јој, каже, то опростити.

Фото: Профимедиа

 

Остале деверуше сматрају да је претерала, јер "јој венчаницу нико није уништио намерно". Несрећна млада је на Редиту замолила друге људе за мишљење - да ли је стварно претерала?

Добила је разне коментаре.

"Нешто ми говори да је та деверуша то учинила намерно. Вероватно из љубоморе или нечег другог, обзиром на њену реакцију, није се ни извинила.", "Душо, мислим да ти требају нови пријатељи. То није била несрећа. Она је то направила намерно, а остали су стали на њену страну.", "Ко уопште доноси чашу црног вина док је близу венчанице која још није ни ношена на церемонији? Па онда каже то није била велика ствар?", преноси "The Sun".

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".