Како је и сам рекао, Дарко Лазић у септембру отвара ресторан у Швајцарској са пријатељима, због чега планира тамо да се пресели.

Фото: АТА имагес

 

– Истина је да се селим у Швајцарску, не само због ресторана, већ побољшања квалитета живота. Покретање бизниса је важан фактор и радим на томе да остварим све што сам замислио и уложим паметно. Доста је било зезања – рекао је недавно Дарко.

Фото: Инстаграм принтскрин/gagic_marina

 

– Дарко се посаветовао са неким пријатељима, који су му рекли да зарађени новац треба да уложи у нешто, па је тако пала одлука на ресторан. Има доста другара који живе у Швајцарској и они су му нашли локал и све, па је Дарко улетео са делом новца у тај бизнис. Он иначе воли да кува, па је ресторан некако његова жеља одавно. Наравно он ће ту и наступати, као и многе његове колеге. Како би се посветио ресторану одлучио је да се пресели и да тамо започне живот. Како ми је рекао, нашао је одличан стан, велики и простран, јер се нада да ће и Марина са малим Алексејем да му се придружи јер су се помирили. Сматра да је тамо јако добро за раст детета и да ће се он тамо препородити, јер ће побећи од лошег друштва у Србији – објаснио је један од певачевих блиских пријатеља.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома Шабана Шаулића 1991. године

(Стар)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".