Певач Дарко Лазић познат је како по добром гласу и хитовима тако и по скандалозном приватном животу који годинама не престаје да интригира јавност.

Дарко и Марина одлучили су да љубави пруже још једну шансу, али да везу и даље крију јер Лазића тазбина не прихвата.

- Након што је раскинуо везу са Барбаром Бобак, Дарко је врло брзо обновио љубавни однос са бившом вереницом Марином Гагић. Они су заједно нешто више од месец дана, Дарко још увек живи у Новом Саду, а Марина је са њиховим заједничким сином Алексејом код својих родитеља у Пећинцима - рекао је извор за "Ало" који истиче да Гагићева није лако поднела растанак од фолкера с којим је планирала будућност.

Фото: АТА имагес

 

- Марина је била повређена, љута, разочарана… Дарко је давао премало новца за њиховог сина, уживао је јавно у љубави са другом девојком док је она патила. Почела је живот од нуле, вратила се у Пећинце код родитеља, борила се са коментарима околине… Заиста јој није било лако - рекао је извор, а онда је открио због чега је Марина фолкеру пружила још једну шансу.

Фото: Инстаграм принтскрин/gagic_marina

 

- Дарко јој је обећао да ће неке ствари променити. Свесна је Марина да је он боем, да неће одустати од таквог начина живота, али ју је уверавао да ће се више посветити њој и детету, као и да је неће варати. Она Дарка много воли, одлучила је да му пружи још једну шансу, али овога пута је опрезна - рекао је извор и додао:

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

- Маринина породица не жели да чује за Дарка, они су гледали колико је она патила због његовог понашања и не би дозволили да поново прође кроз исту ствар. Управо због тога се Марина са њим виђа у тајности, све док не буде сигурна да се променио и да јој неће поново приредити исто понижење. Планира да припреми породицу и онда им саопшти да се званично помирила са Лазићем - закључио је саговорник.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".