Kako je i sam rekao, Darko Lazić u septembru otvara restoran u Švajcarskoj sa prijateljima, zbog čega planira tamo da se preseli.

Foto: ATA images

 

– Istina je da se selim u Švajcarsku, ne samo zbog restorana, već poboljšanja kvaliteta života. Pokretanje biznisa je važan faktor i radim na tome da ostvarim sve što sam zamislio i uložim pametno. Dosta je bilo zezanja – rekao je nedavno Darko.

Foto: Instagram printskrin/gagic_marina

 

– Darko se posavetovao sa nekim prijateljima, koji su mu rekli da zarađeni novac treba da uloži u nešto, pa je tako pala odluka na restoran. Ima dosta drugara koji žive u Švajcarskoj i oni su mu našli lokal i sve, pa je Darko uleteo sa delom novca u taj biznis. On inače voli da kuva, pa je restoran nekako njegova želja odavno. Naravno on će tu i nastupati, kao i mnoge njegove kolege. Kako bi se posvetio restoranu odlučio je da se preseli i da tamo započne život. Kako mi je rekao, našao je odličan stan, veliki i prostran, jer se nada da će i Marina sa malim Aleksejem da mu se pridruži jer su se pomirili. Smatra da je tamo jako dobro za rast deteta i da će se on tamo preporoditi, jer će pobeći od lošeg društva u Srbiji – objasnio je jedan od pevačevih bliskih prijatelja.

BONUS GALERIJA: Slike iz doma Šabana Šaulića 1991. godine

(Star)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".