Није ресторан или пицерија, само је пекара. Обична пекара. Позната још од пре. “Рива”. Власник је Том Лекај. Тада су власника упитали у чему је заправо "база" са тим пицама?

– Није ти то тајна, знаш. Ни база, исто ти кажем. То ти је стара цена, па то свако зна. - рако је и потом се осврнуо и на цене.

-  Наш ценовник има, лепо пише све. Има и скупље. Видиш, џамбо пица маргарита – 320 куна, џамбо пеперони – 400, а имаш и овај џамбо хвармикс, само она ти дође 480 куна. Иду разни ови додаци горе. Одлична пица, да знаш, оћеш да једеш? - рекао је.

Фото: Танјуг/АП

 

Потом је објаснио како може пица у пекари да буде чак 500 куна (нешто мање од 8.000 динара)?

– Лепо, може, такав имамо ми бизнис план. Овај пословни модел наш. Цене слободно формираш ти. Има до мене метар одма друга пекара и пица је по 30 куна. Онај комад, знаш, пицакат се зове. А сто метара даље још други локал и мања цена – 15 куна. Или 20. Знаш, сваки човек може да бира, неки бирају сваки пут нешто друго.

Када су га упитали да ли је то пљачка одмах је одговорио:

– Зашто кажеш то?! Није ти пљачка то. Имаш избор да једеш. И различите цене. Ми смо у старту имали најскупље одмах. Ако је било 30 куна пица, код мене је дупло. И никад проблема није било. Добро, ајде, можда два посто некад. Наши људи, неки. Жене. Каже он, зваћу полицију. Па шта има полиција с пицама?! А ти зови кад оћеш. Можеш ти и у ресторан фини да идеш. У пицерију да идеш.

На крају је у шаљивом тону одговорио на питање да ли ће му посао пропасти:

– Ха-ха-ха, па нисмо још затворили, како да ти кажем теби.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".