Сандра, замолила бих те да не причаш глупости, да шириш нешто што си чула! Зашто морају да ми раде ово блиски људи?! - викала је Далила.

- Неко је рекао да ти је пипнуо колено.

Далила, немој да се не дереш на мене, ја сам само вама рекла шта сам чула, ја сам ти рекла да знаш шта се ћошкари по кући - правдала се Сандра.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Слушај, ја могу да сносим кривицу за 20 нас, не само за нас двоје. Ја сам чист, пи*ка никад нисам био. Ја знам шта ће се мени десити, опет сам испао дебил. Ја ћу да устанем и кажем, знате како има једна особа коју гледам од првог дана јер сам поремећен. Ја ћу све рећи, девојка ми је дала на важности, на пажњи, ја сам криво схватио ствари, загризао сам... Мене боли ку*ац, прихватио сам то ништа радије него све. Рекао је Цар.

Она се мени свиђа, мислио сам да се и ја њој свиђам - наставио је он.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ма све ће да буде на мени, или ћу се ослободити свега и бити оно што сам ја. Или ћу отићи одавде. Бесна је била Далила.

- Нећеш отићи, рекла јој је Сандра.

Ја немам проблем са тобом, имам проблем са својим мужем - објаснила је Далила.

- Свиђа се она мени, ја се њој не свиђам ни једне секунде. Ја сам то видео. Утриповао сам се, ти ради свог неког незадовољства дала си ми повода, направио сам себи теорију завере себи. Објашњавао је Цар.

Детаљније у видеима.