Sandra, zamolila bih te da ne pričaš gluposti, da širiš nešto što si čula! Zašto moraju da mi rade ovo bliski ljudi?! - vikala je Dalila.

- Neko je rekao da ti je pipnuo koleno.

Dalila, nemoj da se ne dereš na mene, ja sam samo vama rekla šta sam čula, ja sam ti rekla da znaš šta se ćoškari po kući - pravdala se Sandra.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

Slušaj, ja mogu da snosim krivicu za 20 nas, ne samo za nas dvoje. Ja sam čist, pi*ka nikad nisam bio. Ja znam šta će se meni desiti, opet sam ispao debil. Ja ću da ustanem i kažem, znate kako ima jedna osoba koju gledam od prvog dana jer sam poremećen. Ja ću sve reći, devojka mi je dala na važnosti, na pažnji, ja sam krivo shvatio stvari, zagrizao sam... Mene boli ku*ac, prihvatio sam to ništa radije nego sve. Rekao je Car.

Ona se meni sviđa, mislio sam da se i ja njoj sviđam - nastavio je on.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Ma sve će da bude na meni, ili ću se osloboditi svega i biti ono što sam ja. Ili ću otići odavde. Besna je bila Dalila.

- Nećeš otići, rekla joj je Sandra.

Ja nemam problem sa tobom, imam problem sa svojim mužem - objasnila je Dalila.

- Sviđa se ona meni, ja se njoj ne sviđam ni jedne sekunde. Ja sam to video. Utripovao sam se, ti radi svog nekog nezadovoljstva dala si mi povoda, napravio sam sebi teoriju zavere sebi. Objašnjavao je Car.

Detaljnije u videima.