Некадашња учесница ријалитија коментарисала је Стефанову одлуку да поново уђе у ријалити, иако је у емотивној вези са Јованом, и дошла до закључка да у њиховом односу нешто "не штима". Такође, закључила је да га "нема нигде", те да му опада популарност.

"Лепо сам ја и раније причала да њему треба девојка за коју ће да се закачи и шлепа. Тако је било са мном, потом с мисицом Јованом, а сад му је потребна нека нова. Колико знам, Стефану и Јовани цветала је веза, а шта се у међувремену десило, то не знам. Зар никоме није чудно што је у ријалити ушао без ње? Ту мора да нешто не штима. Он се за сваку девојку баш веже, тако да сам одмах знала да ту нешто не иде како треба. Мислим да он није срећан у тој вези, да је ушао у ријалити јер напољу има проблеме" - рекла је Ива, а ми смо позвали Јовану Љубисављевић, прозвану страну, за коментар.


"Симпатично. Да ли га има на мапи или га нема примећује само онај ко га тражи. Искреност се цени, али сматрам са свако треба да живи свој живот и гледа своја посла поготово поред тако, како сама каже, пребукираног живота као што је Ивин. Жао ми је што је појединима чудно нормално и ненаметљиво понашање заузетог и верног мушкарца, а пропагирање блуда и разврата се цени. Стефан зна праве вредности, те ништа не ради нити ће радити због кадра. Ја сам поносна на њега. А за душебрижнике који сумњају у то да ли све цвета због његовог уласка без мене, морам да вас разочарам, цвета и све је у најбољем реду" - поручила је Јована Иви.

(Српски телеграф)