"Захвално несавршена на савршен дан", написала је глумица, а фанови су одмах коментарисали да не виде ништа несавршено на фотки.

Низали су се бројни позитивни коментари њених обожавалаца: "Ова жена је Богиња", "Легенда!", "Икона", "Предивна као и увек", "Природно лепа"...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Шерон Стоун је у својим мемоарима "The Beauty of Living Twice" открила да јој је пластични хирург уградио веће груди без њеног пристанка, рекавши јој да ће "боље ићи" уз њено тело. Глумица је била подвргнута операцији реконструкције дојке како би поправила груди након што су лекари 2001. године морали да уклоне бенигне туморе који су били "гигантски, већи од саме моје дојке", описала је Шерон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

- Када сам скинула завоје, открила сам да имам веће груди за целу корпицу, рекао ми је да ове веће груди боље пашу мојим боковима - рекла је Стоун у интервјуу за Тајмс. - Променио је моје тело без мог знања или пристанка - додала је. А када је испитивала свог хирурга о величини њених груди, рекла је да јој је он признао да је "мислио да би изгледала боље са већим".

Стоун је још у својим мемоарима открила и детаље о можданом удару и церебралном крварењу које је доживела 2001., у старости од 43 године. Говорећи о том мучном страху, Стоун је открила да је лежала у болничком кревету јер јој је лекар рекао да је близу смрти. Међутим, Стоун је победила све недаће и данас ужива у луксузном и испуњеном животу са својим партнером.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума глумице Тање Бошковић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".