"Zahvalno nesavršena na savršen dan", napisala je glumica, a fanovi su odmah komentarisali da ne vide ništa nesavršeno na fotki.

Nizali su se brojni pozitivni komentari njenih obožavalaca: "Ova žena je Boginja", "Legenda!", "Ikona", "Predivna kao i uvek", "Prirodno lepa"...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Šeron Stoun je u svojim memoarima "The Beauty of Living Twice" otkrila da joj je plastični hirurg ugradio veće grudi bez njenog pristanka, rekavši joj da će "bolje ići" uz njeno telo. Glumica je bila podvrgnuta operaciji rekonstrukcije dojke kako bi popravila grudi nakon što su lekari 2001. godine morali da uklone benigne tumore koji su bili "gigantski, veći od same moje dojke", opisala je Šeron.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

- Kada sam skinula zavoje, otkrila sam da imam veće grudi za celu korpicu, rekao mi je da ove veće grudi bolje pašu mojim bokovima - rekla je Stoun u intervjuu za Tajms. - Promenio je moje telo bez mog znanja ili pristanka - dodala je. A kada je ispitivala svog hirurga o veličini njenih grudi, rekla je da joj je on priznao da je "mislio da bi izgledala bolje sa većim".

Stoun je još u svojim memoarima otkrila i detalje o moždanom udaru i cerebralnom krvarenju koje je doživela 2001., u starosti od 43 godine. Govoreći o tom mučnom strahu, Stoun je otkrila da je ležala u bolničkom krevetu jer joj je lekar rekao da je blizu smrti. Međutim, Stoun je pobedila sve nedaće i danas uživa u luksuznom i ispunjenom životu sa svojim partnerom.

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma glumice Tanje Bošković

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".