Станојка Бодирожа Ћана имала је тешке периоде у животу. Она је 2013. године установила да болује од опаке болести, коју је на сву срећу рано открила.

- Тај чувени пад са моста догодио се 2011. године у близини Добоја. Паркирала сам ауто мало даље од куће, па сам морала пешке да пређем мост који нема ограду. Када сам стигла на мост, срела сам две жене које су ме нешто питале, па сам се у ходу окренула да им одговорим и тако сам несмотрено дошла до ивице и пала с моста. Поломила сам десну руку, три ребра и скочни зглоб леве ноге. Доле су поток и растиње, могла сам и кичму да сломим. Два месеца сам била у гипсу, па још толико на рехабилитацији - рекла је певачица.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Две године касније оболела је од тумора.

- Није било никаквих симптома, једноставно сам једно јутро устала и помислила да треба да идем код лекара. Када ми је саопштено да имам тумор, себи сам рекла: "Добро, у животу сам имала много борби које сам добила. Ова је мало тежа, али ћу и њу добити." Ту болест сам схватила као упозорење, а не као казну. Била сам сигурна да ћу изаћи као победник, ниједног момента се нисам уплашила - испричала је Ћана.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Уснија Реџепова - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".