Водитељка Сања Маринковић активна је на друштвеним мрежама, а сада је са својим пратиоцима поделила неколико фотографија са годишњег одмора.

Сања ужива у чарима мора у Црној Гори, а друштво јој прави породица.

- Ове године сам овде са својом породицом и са пријатељима. Стигао ми је брат из Лондона и његова девојка, стигла ми је сестра из Шпаније. Чак су стигли и моји пријатељи из Дубаија, они су у оној кући поред, тако да нас има десет - рекла је Сања у "Премијери".

 

 

- Никад нисам била у фазону скупоће, ја више волим да буде комфорно, да буде лепо и да сви могу да уживају. Ми увече овде правимо роштиљ за нас десет. Мој брат фантастично кува. Имамо ту неки мали глисер он стигне покупи нас, одемо глисером ту по обали и купамо се сваки дан на другој плажи. Имали смо цео један дан на јахти и стваро смо се дивно провели. Ишли смо на ручкове, у неке винарије. Овде ујутру радимо јогу поред базена свако јутро у осам сати када дође инструктор јоге. После купање, имамо ту неку нашу плажу где је баш слатко - рекла је Сања.

 

 

Сања је открила да је са својом сестром јако блиска и да често на месечном нивоу иду на путовања, а када су је питали о чему најчешће разговарају, она је одлучила да буде искрена и директна: "о фрајерима".

 

 

Сањина сестру одлучила је да открије када ће се појавити неко ко ће освојити Маринковићкино срце.

- Тражимо Сањи момка, биће, гледамо сад где је. Можемо заједно нас две - рекла је водитељкина сестра.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".