Он је покушао да побегне, али га је полиција убрзо сустигла, а у његовом стану је током претреса пронађен нож којим је, како се сада сматра, усмртио Ивана. Поред оружја, откривена је и мања количина марихуане.

Како сазнајемо, они су били на приватној журци у изнајмљеној кући где се и одиграо трагични догађај. Комшије из ове улице кажу да их не познају, као и да је објекат недавно изнајмљен станарима или уступљен на коришћење.

- Чуо сам буку и сирене и касније сам сазнао шта се догодило. Они су ту дошли пре неколико дана. Не знам да ли се неко од њих ту доселио или је другарски уступљена кућа на неки краћи период за журке и слично. Углавном, они нису из овог насеља, не знамо ко су, рекао је за Курир један од житеља улице у којој се убиство догодило.

Полиција је саопштила да је Иван М. убијен оштрим предметом и да су повреде нанете сечивом. Младић који је лакше повређен добио је потребну медицинску помоћ и сада се налази на кућном лечењу.

По свему судећи, рањавање је почело у кући, а убијени је покушао да побегне. Дуж улице свуда су приметне капљице крви. Нажалост, није успео да се спасе, а осумњичени се одмах дао у бекство, али је ухапшен након неколико стотина метара.

На журци је било још људи, а у комшилуку се као могући мотив помиње љубомора.

- Чула сам да су неки очевици давали изјаве полицији и помињали да је свађа почела око девојке која је такође била на журци. Нападач је њен бивши дечко - испричала нам је комшиница.

Иако шокирани догађајем, сви се уздржавају од коментара, јер не познају актере.

Г. С. биће саслушан у Вишем јавном тужилаштву, а даља истрага утврдиће све околности.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".