On je pokušao da pobegne, ali ga je policija ubrzo sustigla, a u njegovom stanu je tokom pretresa pronađen nož kojim je, kako se sada smatra, usmrtio Ivana. Pored oružja, otkrivena je i manja količina marihuane.

Kako saznajemo, oni su bili na privatnoj žurci u iznajmljenoj kući gde se i odigrao tragični događaj. Komšije iz ove ulice kažu da ih ne poznaju, kao i da je objekat nedavno iznajmljen stanarima ili ustupljen na korišćenje.

- Čuo sam buku i sirene i kasnije sam saznao šta se dogodilo. Oni su tu došli pre nekoliko dana. Ne znam da li se neko od njih tu doselio ili je drugarski ustupljena kuća na neki kraći period za žurke i slično. Uglavnom, oni nisu iz ovog naselja, ne znamo ko su, rekao je za Kurir jedan od žitelja ulice u kojoj se ubistvo dogodilo.

Policija je saopštila da je Ivan M. ubijen oštrim predmetom i da su povrede nanete sečivom. Mladić koji je lakše povređen dobio je potrebnu medicinsku pomoć i sada se nalazi na kućnom lečenju.

Po svemu sudeći, ranjavanje je počelo u kući, a ubijeni je pokušao da pobegne. Duž ulice svuda su primetne kapljice krvi. Nažalost, nije uspeo da se spase, a osumnjičeni se odmah dao u bekstvo, ali je uhapšen nakon nekoliko stotina metara.

Na žurci je bilo još ljudi, a u komšiluku se kao mogući motiv pominje ljubomora.

- Čula sam da su neki očevici davali izjave policiji i pominjali da je svađa počela oko devojke koja je takođe bila na žurci. Napadač je njen bivši dečko - ispričala nam je komšinica.

Iako šokirani događajem, svi se uzdržavaju od komentara, jer ne poznaju aktere.

G. S. biće saslušan u Višem javnom tužilaštvu, a dalja istraga utvrdiće sve okolnosti.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".