За Бугарку Валентину Хасан чуо је готово цео свет када је у тамошњој верзији "Идола" песму "Without you" Мараје Кери певала онако како је чула и разумела - "Кен Ли" (тулибу либу даутју).

Валентина је постала Јутјуб сензација, а снимак њеног наступа је стигао чак и до Мараје Кери, а Еј-Би-Си је емитовао прилог о "светски познатој Бугарки".

И док јој се читав свет смејао, она је покренула приватан бизнис. Није се остварила као певачица, али ту јој не иде лоше.

Валентина данас има 42 године и ужива у животу далеко од сцене. Она је власница једног бара у Шпанији (ресторан и кафић како га описује), срећно је удата и има три ћерке од којих су две близнакиње, пише "Бугарска данас".

Валентина и њен супруг одлучили су својевремено да напусте домовину и потраже шансу негде другде. Отишли ​​су на Пиринејско полуострво, а након неколико година породица је почела да прикупља новац и развија лични посао.

Фото: Јутјуб принтскрин/Simeon Stoynov

 

 

Отворили су ресторан у малом граду у којем живе и раде. На лето иду кући у Бугарску, на неколико недеља, откривају мештани села Звезделина, одакле је Валентина.

- Овде има рођаке и долази да их види. Није се променила, иако већ дуго живи у Шпанији - рекли су пријатељи пара. 

- Никад на себе није гледала као на звезду. Она је прилично добра особа. Чини све да угоди људима - испричале су Валентинине комшије.

(Магазин.новости.рс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са свадбе Дарка Миличића, Сремски Карловци 23.5.2009.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".