Za Bugarku Valentinu Hasan čuo je gotovo ceo svet kada je u tamošnjoj verziji "Idola" pesmu "Without you" Maraje Keri pevala onako kako je čula i razumela - "Ken Li" (tulibu libu dautju).

Valentina je postala Jutjub senzacija, a snimak njenog nastupa je stigao čak i do Maraje Keri, a Ej-Bi-Si je emitovao prilog o "svetski poznatoj Bugarki".

I dok joj se čitav svet smejao, ona je pokrenula privatan biznis. Nije se ostvarila kao pevačica, ali tu joj ne ide loše.

Valentina danas ima 42 godine i uživa u životu daleko od scene. Ona je vlasnica jednog bara u Španiji (restoran i kafić kako ga opisuje), srećno je udata i ima tri ćerke od kojih su dve bliznakinje, piše "Bugarska danas".

Valentina i njen suprug odlučili su svojevremeno da napuste domovinu i potraže šansu negde drugde. Otišli ​​su na Pirinejsko poluostrvo, a nakon nekoliko godina porodica je počela da prikuplja novac i razvija lični posao.

Foto: Jutjub printskrin/Simeon Stoynov

 

 

Otvorili su restoran u malom gradu u kojem žive i rade. Na leto idu kući u Bugarsku, na nekoliko nedelja, otkrivaju meštani sela Zvezdelina, odakle je Valentina.

- Ovde ima rođake i dolazi da ih vidi. Nije se promenila, iako već dugo živi u Španiji - rekli su prijatelji para. 

- Nikad na sebe nije gledala kao na zvezdu. Ona je prilično dobra osoba. Čini sve da ugodi ljudima - ispričale su Valentinine komšije.

(Magazin.novosti.rs)

BONUS GALERIJA: Slike sa svadbe Darka Miličića, Sremski Karlovci 23.5.2009.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".