Како је Сара Јо објаснила проблем је настао због њеног пса који је био са њом, иако је како тврди, нагласила при контактирању такси службе да са собом води пса.

Фото: АТА имагес

 

Певачица која је недавно признала да је приватно "друга особа" поделила је с Инстаграм пратиоцима снимак инцидента из таксија, а како је написала, веома ју је погодио поступак таксисте као и његово понашање и повишен тон.

- 'Господин' је хтео да нас избаци из возила иако је наглашена вожња са псом. Уз то смо апсолутно без разлога добили гратис урлање и вређање јер... ето тако", написала је Сара, објавила део разговора с такстистом и истакла да је снимак послала диспечарима.

Фото: АТА имагес

 

- Ух... Од јуче сам под утиском због ове ситуације и не пушта ме осећај горчине. Водим се паролом да на друштвеним мрежама углавном делим лепе, забавне тренутке, инспиративне људе, приче... Али неке ствари заиста не треба прећутати. Верујем да сте сви ви који имате љубимце макар једном доживели овако нешто. И битно је да се зна да се овакве ствари дешавају чешће него што ми сви вероватно мислимо - написала је Сара преко снимка и додала:

- Од првог дана када имам Нору навикнута је на вожњу колима и научена је да буде мирна. Такође, упозната сам са тим да не возе сви таксисти животиње, па увек нагласим први звању. Не желим да тагујем такси службу у којој се десио овај инцидент јер се годинама возимо и најчешће вожњу прихвате предивни вожачи који се искрено обрадују сваки пут кад виде Нору. Мали подсетник да у оваквим ситуацијама останете прибрани и не спуштате се на ниво друге стране.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".