Николину Пишек осудили су јер је врло брзо скинула црнину и почела да зарађује од реклама, а Милену Ивановић због тога што се заљубила у Игора Јурића,трачично страдале девојчице Тијане Јурић.  

Antonio Фото: Ahel/ATAImages, Петер Милошевић

 

Николина није имала довољно времена да жали за супругом Видојем Ристовићем, па је уместо тога морала да води рат са свекром Мишом Грофом. 

Николину не осуђује само Миша, већ и бројни људи на друштвеним мрежама. Николина је на Инстаграму објавила пост у којем рекламира једно пиће, па тако открила како, између осталог, зарађује.

- Има дана који одскачу од других. Који те напуне енергијом, догађајима, новим познанствима и лепим искуствима. Има места која миришу на борове и имају магичне заласке сунца. Гђе се људи забављају и не беже од изазова - написала је између осталог у објави Николина.

Насупрот онима који је критикују и труде се да јој коментарима упропасте дан, ту су и они који су ту за њу и дају јој подршку свакдневно. 

Тако се на њеним објавама могу видети гнусне реченице, које баш нико не заслужује да добије.

"... оно кад ти муж изненада умре", "Сестро Ал си дала гас", "Баш знаш како да убијеш тугу за "вољеним" мужем", "Од толико туге, сва си понаранџастила", "Зар тако сија тужна жена", ређали су се коментари на њеном Инстаграму.

 

 

Подсећања ради, Милена Поповић, невенчана супруга покојног Оливера Ивановића, недавно је открила да је у вези са Игором Јурићем, због чега се на друштвеним мрежама сусрела са говором мржње. 

"Весела, врела удовица", "Ова жена никог не воли сем себе. Хладна као змија", "Фукара", "Ко се са њом ухвати нека се нада познатом сценарију", "Старлета", "Профитирала од погибије мужа", "Олош", "Када се отарасиш мужа па почнеш да живиш", "Ку*ва", "Није ни лепа, сва је изоперисана"... Пише у коментарима. 

(Блиц)

 

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Јелена и Новак Ђоковић фондација

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".