Певачица је говорила о процесу снимања спотова и односу са мужем током реализације:  

– Хвала на комплиментима. Време ће да покаже да ли су све хитови, треба још месец, два и неке ће се издвојити. Доста њих ми је послало поруку, увек сам захвална када ме неко подржи, као што ја волим да подржим свакога. Нисам осетила сујету. Арена је заказана за следећу годину – рекла је Александра на почетку, те је додала шта јој је било најтеже током припреме албума.

– У студију сам била даноноћно, али дефинитивно снимање спотова, јако ми је било напорно. Сваки је трајао по скоро два дана, 15, 16 сати, а можда и више, али то сада није битно. Све је испало онако како сам замислила. Јако сам срећна јер сам дуго радила на овоме. Када смо завршили све песме, ''Ја сам одлично'' ми се издвојила. ''Звук тишине'' је посебна јер ју је Филип радио и знала сам да ће се издвојити. Она ми је омиљена када причамо о баладама – истакла је певачица, и открила да су се Филип и она доста свађали.

– Обично он мени више замера на неким стварима, него ја њему. У жељи да све буде како треба, имали смо конфликте, али буде на крају како он мисли да треба. Највише њему верујем. Он ми је највећи критичар. Генерално се не свађамо, али смо се сада свађали, било је тензије – искрена је Александра, која није желела да прича о уложеном новцу у албум:
– Сигурно јесам највише уложила до сада, то је једино могу да кажем. Није битно колика је цифра.

Александра се дотакла и сина Александра, коме ће можда ускоро подарити брата или сестру.

– Нисам планирала ни прво дете, тако да ће се и друго десити, полако – рекла је певачица, која каже да упркос слави, има мир са породицом.

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".