Наша глумица Маја Маџука публику је освојила маестрално одиграном улогом Кате у филму "Муње". Уз Кату сви су запазили и Лолу, чији лик је тумачила Милица Вујовић.


Убрзо након овог филма Маја се одселила у Америку где је почела да гради каријеру. Она се опробала у још неколико филмова, али је онда схватила да јој ипак боље лежи продуцентски део посла, па је пажњу усмерила ка њему.

Далеко од Србије Маја ради као продуцент и ретко се појављује у јавности. Ипак, Маја је активна на друштвеној мрежи Инстаграм, а оно што је приметно је и то да су њен шарм и лепота и даље присутни.

За разлику од Маје, Милица се након одличног старта у глумачким водама убрзо поново нашла пред камерама, али као водитељка емисија о музици, екстремним спортовима, екологији...

Њих две су и након што се Маја одселила из Србије остале у контакту, али су се први пут среле тек након 20 година после снимања "Муња".

Тај сусрет су пре нешто више од годину дана овековечиле фотографијом коју је Манџука потом окачила на Инстаграм.

- Први сусрет после 20 година... Ката и Лола - написала је Манџука у опису објаве уз хештаг "Муње".

Да се подсетимо, док је живела у Србији Маја је била у вези са Филипом Живојиновићем. Након раскида остали су у пријатељским односима.

Глумица се није удавала, док је Филип у браку са певачицом Александром Пријовић, са којом има двогодишњег сина Александра.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Живописне фотке са снимања филма ''Муње'', као и са концертних промоција

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".