Концерти светски познатих звезда ће се одржати на платоу код Геозавода, на обали реке Саве, у дворани на отвореном, изграђеној само за ову прилику, где ће бити само 3.500 људи.

Један детаљ који ретко ко зна, а то је да је Бочели отпевао песму нашег фронтмена групе ''Пилоти'' Кикија Лесандрића. Песма ''Немирне ноћи'' још увек није објављена на носачу звука. Бочели у Србију стиже у петак на дан концерта. Кики Лесандрић изјавио је за ''Курир''  да му је жао што неће моћи присутвовати спектаклу:

- Тренутно сам послом у Грчкој. Жао ми је што нећу бити на концерту. Упознали смо се случајно преко заједничких пријатеља, фудбалера Марка Делвекија и Франческа Тотија. Послао сам му песму, допала му се и успоставили смо сарадњу - поручује Кики Лесендрић, који је иначе ватрени навијач Црвене звезде и обожавалац енглеског фудбала.

Фото: Профимедиа

 

Андреа Бочели у Београду ће наступити у пратњи 80 музичара на сцени, извешће посебан програм због значаја концерта и новог простора, који му нуди велику присност са овдашњом публиком. Менаџмент ове светске музичке звезде увидео је да је Белгррјд ривер фест догађај од посебног значаја и одлучио је да због тога Београд уврсти на листу градова у којима ће Бочели наступити овог лета, истичу организатори.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Предраг Ејдус - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".