Мина Лазаревић први пут је на "луди камен" стала са џез пијанистом Александром Милетићем, са којим је добила сина Луку, ког је родила када је имала 22 године.

Фото: Сарић С.

 

 

Осим што су били брачни партнери, Мина и Александар су заједно и радили, будући да је глумица са супругом наступала на џез забавама. Након развода, наставили су пословну сарадњу и остали у пријатељским односима.

- Моја и Сашина сарадња се никада није ни прекидала. Ми сарађујемо задњих двадесет година - рекла је Мина једном приликом за "Блиц".

Како је истицала, у Александру је увек имала ослонац и велику подршку.

- Имамо пуно искуства, свашта смо прошли и у бендовима и овако као дуо, и просто волимо да радимо заједно. Од њега имам увек велику подршку и то ми много значи - додала је тада глумица.

Фото: Јутјуб принтскрин/The Belgrade Dixieland Orchestra

 

 

Када је била на трећој години факултета, Мина је затруднела и она и Александар добили су сина Луку. Лука данас има 25 година и, како глумица каже, свој је човек.

- Лука је већ човек. Ја њега више не виђам, него што га виђам. Са 22 сам га добила, није то толико ни рано. Са њим бројим године живота и каријере. Родила сам га и после два месеца сам добила Чупку да играм, што ми је у том моменту као дипломираној младој глумици било врло значајно - рекла је недавно за "Сторy" Мина, која је два месеца након порођаја почела да снима популарну серију "Породично благо", где је имала своју прву улогу.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Љубав, навика, паника"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".