Mina Lazarević prvi put je na "ludi kamen" stala sa džez pijanistom Aleksandrom Miletićem, sa kojim je dobila sina Luku, kog je rodila kada je imala 22 godine.

Foto: Sarić S.

 

 

Osim što su bili bračni partneri, Mina i Aleksandar su zajedno i radili, budući da je glumica sa suprugom nastupala na džez zabavama. Nakon razvoda, nastavili su poslovnu saradnju i ostali u prijateljskim odnosima.

- Moja i Sašina saradnja se nikada nije ni prekidala. Mi sarađujemo zadnjih dvadeset godina - rekla je Mina jednom prilikom za "Blic".

Kako je isticala, u Aleksandru je uvek imala oslonac i veliku podršku.

- Imamo puno iskustva, svašta smo prošli i u bendovima i ovako kao duo, i prosto volimo da radimo zajedno. Od njega imam uvek veliku podršku i to mi mnogo znači - dodala je tada glumica.

Foto: Jutjub printskrin/The Belgrade Dixieland Orchestra

 

 

Kada je bila na trećoj godini fakulteta, Mina je zatrudnela i ona i Aleksandar dobili su sina Luku. Luka danas ima 25 godina i, kako glumica kaže, svoj je čovek.

- Luka je već čovek. Ja njega više ne viđam, nego što ga viđam. Sa 22 sam ga dobila, nije to toliko ni rano. Sa njim brojim godine života i karijere. Rodila sam ga i posle dva meseca sam dobila Čupku da igram, što mi je u tom momentu kao diplomiranoj mladoj glumici bilo vrlo značajno - rekla je nedavno za "Story" Mina, koja je dva meseca nakon porođaja počela da snima popularnu seriju "Porodično blago", gde je imala svoju prvu ulogu.

BONUS GALERIJA: Slike sa snimanja serije "LJubav, navika, panika"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".