Жена је оптужила Далилу да је све мушкарце очарала магијом, а да је Дејана посебно ''пикирала'' за мужа. 

- Тања из Пирота овде, добро вече. Све што бих питала Далилу, знам унапред одговор ''срце, разум, десило се''... Ко може да поверује у њене речи? Јасно је да је она пикирала њега од самог почетка - рекла је госпођа.

- То није истина, доста је било глупости - прекинула је Далила.

- Далила, ово није црни сто - рекла је гледатељка.

- Ви сте звали у у Шимановцима, знам одлично о коме се ради. Критике слушам ако се говоре на нормалан начин - додала је Драгојевићка.

- Он је био дете када сте ви започели везу - наставила је гледатељка.

- Не могу више то да слушам, а шта сам ја била? Имала сам 23 године! Не могу више да дозволим да говорите те глупости - викала је Далила.

- Када сте се ви спојили, то је био тренутак твој и инат можда оном твом Младену, или жеља да створиш фину слику о себи као породичне жене... Цар је неко ко је прави мушкарац на тебе. Мушкарац хвата на силу, жена на манипулацију, а ти си краљица манипулације! Морате да схватите, да када решите да уђете у ријалити, морате да пазите шта радите и да ћете сносити последице свега. Нешто сам приметила, Далила када мази мушкарца, мази га у круг, као да му ради по мозгу, а то се користи у тим наводним магијама... - наставила је госпођа.

Део емисије можете погледати овде: 

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Ким Кардашијан као Лепа Брена

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".