Тара важи за једну од најконтраверзнијих учесница ријалитија. Марко је током ријалитија причао о свом и Тарином пријатељству, па се осврнуо и на њено порекло: 

-Ја сам био благонаклон према Тари још од прошле сезоне, јер сам је гледао као неко напуштено асоцијално куче, коме треба поноћ. Она је из језиве породице, са врло ружном прошлошћу. Они су детету дозволили да са 12 година иде улицом... Она ми је испричала ту тужну причу, а ја имам ману да умем да се сажалим, зато не волим да их слушам- причао је тада Марко, па додао:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

-Она је причала да сам јој ја пријатељ, то јој је дизало цену. У свему томе јој је то одговарало. Ја сам њој говорио да можемо да будемо другари, да желим и могу да помогнем, био сам ту јер ми је било жао. Што се тиче моје благости према задругарима, ја сам био апсолутно другачији у трећој сезони. Суштина је иста, само је била форма другачија, јер су ме у тројци људи вређали. Изгледа да су ови научили. Мене је само мисица увредила, после сам и ја њу. Било би ружно да ја вређам људе који мене нису вређали. Постоји само једна особа коју сам први увредио, а то је био Гаги Ђогани. Ове сезоне су задругари били опрезни.

(Курир.К.Ђ)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".