Певач Петар Грашо је оженио своју изабраницу Хану у марту ове године, а сада је њихов дом постао богатији за једног члана, пише Слободна Далмација.

Раније се у медијима писало да је брачни пар одабрао име за девојчицу и да ће се звати Алба.

Петар Грашо никада није волео да износи свој приватан живот у јавност, а недавно је признао да му ова медијска популарност откако се сазнало да је у вези са Ханом никако не прија.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

- Хана и ја живимо децентно свој живот, не делимо приватне детаље с јавношћу и то вјеројатно још више рајца медије жељне сензације. Забавно нам је како смо заправо постали медијска ловина, а нисмо прстом макли по том питању. Не оптерећујемо се ни најмање, забављају нас сви ти написи и насловнице бомбастичних наслова и танких садржаја. Највише нас је насмејала вест да смо постали хрватски „Меган и Хари” - рекао је Грашо и истакао:

- Мени је увек било важно да не гњавим људе небитним ситницама и да им музика буде једино што их занима везано уз мене, а и Хана је слична особа. Упркос томе у потпуно смо супротним ситуацијама. Медији су ту да пишу, ми смо ту да живимо и то је круг који се непрестано врти - испричао је Петар Грашо раније за хрватске медије.