Миодраг Драгичевић имао је тек нешто више од двадесет година када је одиграо главну улогу у серији "Чизмаши“ и побрао опште симпатије критике и публике.

Због познатог презимена у почетку су га, очекивано, повезивали са пет година старијом сестром Тамаром, али улоге које су се смењивале једна за другом, што у позоришту, што у телевизијским серијама, зауставиле су ту врсту поређења. 

Фото: Алекса Станковић/Јутјуб принтскрин/Grand News Tv Grand

 

 

Након "Чизмаша" уследиле су роле у пројектима "Жигосани у рекету" из 2018. године, "Пет" и "Нечиста крв".

Недавно се оженио колегиницом Оливером Баћић, са којом има ћерку Василију.

Фото: Инстаграм принтскрин/ miodrag_misa_dragicevic

 

 

Млади глумац пажњу јавности привукао је и необичним ожиљком на лицу, који има још од детињства, а ево како га је "зарадио".

- Када сам снимио само "Чизмаше", многи нису знали како се зовем, али су ме препознавали баш по том ожиљку. Далеко од тога да ми је сметало. Када сам био мали, пао сам у вртићу и повредио се, појавио се хематом, уследиле су операције и на крају ми је остао "заштитни знак".

Рођен је 1994. године у Београду, а његова сестра је прослављена глумица Тамара Драгичевић.

Фото:Танјуг/Страхиња Аћимовић

 

 

Њих двоје у представи "Чудо у Шаргану" поново глуми заједно. Њима је ово трећа заједничка представа. Први пут су заједно стали на 'даске које живот значе' 2017. године у комаду "Осећај браде", а после тога и 2021. године у представи "Пет живота претужног Милутина".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Миша Јанкетић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".