Будући да о том делу живота није често говорила, многи и не знају да певачица Славица Ћуктераш има рођеног брата. Брат Славице Ћуктераш не воли да се истиче у јавности, али она је својевремено морала да, гостујући код Огњена Амиџића, подели једну анегдоту из периода њиховог одрастања.

Наиме, када је брат Славице Ћуктераш имао био мали, исто као и она, приредила му је један инцидент због којег је он завршио на ушивању а све је могло да буде и много горе. Данас се певачица и он тога сећају кроз смех, али тада је у кући владала права драма. Славица је у Огњеновој емисији признала да је брата погодила у главу шрафом за точак од камиона. Тада је имала само четири-пет година, али ни данас јој није свеједно због тог инцидента.

- Носио је велику диоптрију и мама му је бранила да вози бицикл. Он је сео, ја му кажем да не сме, да му је мама рекла, он вози, ја на улици, шраф од точка, и погодим га у главу. Па завршио је на ушивању. Могла сам му наочаре погодити - испричала је певачица. Брат Славице Ћуктераш остао јој је до данас велика подршка али чува га од јавности и о њему се не зна много.

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Андрија Јакшић - син Жике Јакшића

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".