Војвоткиња од Кембриџа Кејт Мидлтон води веома активан начин живота, а иако на располагању има бројне чланове особља, она већину оброка спрема сама.

Она се претежно храни немасним месом, рибом и морским плодовима и свежим воћем и поврћем.

Када је о доручку реч, Кејт јутро углавном започиње смутијем од купуса, спирулине, спанаћа, зелене салате, коријандера, мача чаја и боровница.
За ручак обавезно једе сезонске салате и воће. Нека од њених омиљених јела су гаспачо и салате са лубеницом и гоџи бобицама. Увек предност даје сировој храни.

Фото: Профимедиа

 

За вечеру је на њеном менију углавном пилетина, некада на жару, а некада са каријем.

Осим у периодима када је била трудна са своје троје деце, Кејт Мидлтон свакодневно вежба. Њена физичка активност подразумева часове јоге, пилатес и пливање, кардио вежбе и трчање.

Међутим, и током три трудноће пронашла је начин да одржи добру форму, како због изгледа, тако и због здравља. Тада је радила пренаталну јогу једном недељно.

Фото: Профимедиа

 

Занимљива чињеница је и да Кејт Мидлтон углавном не избегава десерт. За Божић се у краљевској породици традиционално служи пудинг или воћни колач уз, наравно, чај. Ипак, Кејт највише воли да се понекад заслади колачићем или другим слаткишем, и то у друштву деце.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".