Ана Ђурић, познатија као Констракта, открила је да је погрешила у приступу својој деци, те проговорила о супругу Милану Ђурићу, ког никад не виђамо у јавности, и сналажењу у кући.

- Каква сам домаћица? Па, шта знам. Ја сам у фазону: "Нека, ја ћу". Шта год да треба по кући да се уради, ја кажем: "Нека, ја ћу"... (смех) И то није баш паметно, испоставило се сад кад ме није било дуго код куће претходних месеци. Сви и даље чекају да дођем и да кажем: "Нека, ја ћу", и син, и ћерка, и муж... - казала је Констракта, па изнела више детаља из свог дома.

Фото: Јутјуб принтскрин/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

- Волим да кувам, да. Волим да сам у кући, дочекујем, испраћам, пратим шта је било. Деца имају 14 и 12 година. Они су већ поприлично самостални, није им потребно моје присуство. Сад више ментално... У другој мери им требам. Није лако, прилагођавају се ситуацији, да ме нема често... Постоји воља за прихватањем ситуације - рекла је уметница са осмехом на лицу, коју не дотичу негативни коментари.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

- Мој муж доста страда сада. Поготово њему сада није лако. Он доста седи на Твитеру и гледа шта се тамо дешава. А сви знамо да је Твитер доста конфликтна мрежа. Јасно је да је Констракта једно, ми смо у кући нешто друго. Полако се навикавамо на све. Судови се перу сами... (смех) Мислим да су раније сви мислили да се судови перу сами, кућа се чисти сама... Међутим, ситуација није таква - додала је она.

Фото: Профимедиа

 

- Крај школе је буран. Буран је јако. Добро је што више нема онлајн наставе, а чини ми се да је школа сад организованија, тестови иду по неком распореду, не одговарају све одједном на крају године. Нема превелике хистерије, хајде тако да кажем - закључила је Констракта за "К1".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Констракта током такмичења - Беовизија и Евровизија

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".