Ипак, после тужних дана, дочекале су је лепе вести. Њен син Игор Полић жени се други пут. Својевремено је пажњу привукла вест да се певачица противила одлуци сина да се разведе од прве супруге, и сама свесна колико је важно одржати породицу на окупу.

Наводно је учинила све што је могла да се њен наследник и снаја помире. Наводило се да се Игорова тадашња супруга и Ана изузетно поштују и да су једна уз другу у свакој ситуацији.

Да је Игор ипак окончао брак и то још 2006. године, знају његови најближи, као и да је његово срце потпуно освојила Тамара Виденовић из Ниша, пише "Лепа и срећна".

Фото: АТА имагес

 

Њихов сусрет био је судбински, а љубав им се догодила на први поглед. Упознао их је заједнички пријатељ, а варнице између Игора и Тамаре су одмах севнуле.

- Игор је већ три године у вези с Тамаром Виденовић, а обе породице су сјајно прихватиле вест. Девојка је из Ниша и из добре породице што је Игору јако важно, док је Ани најбитније да јој је син срећан, па је њихову љубав благословила од срца - рекао је извор врло близак породици Ане Бекуте за поменути медиј и истакао да то што је Игор представио Тамару својој деци, Бранку и Соњи, сведочи о томе колико је њихова љубав јака, а заједнички планови озбиљни.

Фото: Интстаграм принтскрин/igorpolic

 

 

- Игор и Тамара су се верили, а свадбу планирају следеће године, када прође годишњица смрти Милутина Мркоњића, кога је Ана веома волела, али и цела њена породица веома поштовала. Тамара је прва девојка коју је Игор представио наследницима, а они су подржали негову срећу - закључио је извор.

Иначе, Игор Полић из првог брака има сина Бранка од 25 година и ћерку Соњу која је три године млађа.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Јасна Миленковић Јами

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".