Потпуно бела унутрашњост ентеријера понекад може изгледати једнолично, стерилно и оштро, а начин да се избегне овакав утисак јесте увођење различитих текстура у амбијент. Текстуре се могу увести природним материјалима, или њиховим имитацијама, па то могу бити текстуре дрвета, цигле, вуне, или на пример камена или бетона, а њиховим увођењем простор ће бити привлачнији и прилагођен енергији вашег дома. 

Бела и декор дрвета су права комбинација, а дрво је једноставан начин да се утопли потпуно бели простор.Уколико текстуру у простор уносите кроз дрво декор, централни зид у амбијенту можете обложити актуелним
дрвеним облогама, или тапетама у дрво декору. Дрво декор уз бели намештај донеће топлину и текстуру, а ову неутралну комбинацију употпуниће декорација у боји, која ће унети динамику у амбијент.

Фото: Промо

 


Регал ПРАТО, у дезену опак беле са комбинацијом црног дрвета, идеално ће се уклопити у сваки дневни боравак, а захваљујући својим полузастакљеним елементима пример је модерног стила намештаја. Бели зидови уз модеран намештај чине минималистички стил уређења савременог дома.
Бела даје осец́ај елеганције и прозрачности који додатно отвара простор, док му дрво даје топлину и осец́ај рустичности. Бели зидови учиниће модеран стан пространијим, али би било сјајно да на то унесете мало личног печата и развеселите енергију у амбијенту. Комбинација беле и дрво декора на комаду намештаја,
попут регала КАНАС, даје управо тај ефекат. Уколико лепо распоредите елементе регала, а декорацију нагласите јарким бојама, неочекиваним патерном тепиха или тапете и тренди кућним аксесоарима, добићете
амбијент о каквом сте маштали.
Комбинација беле и дрво декора савршена је комбинација и за уређење предсобља. Најбоље је да зидови уз ову комбинацију буду светли, у белим и сивим тоновима.

Фото: Промо

Предсобље АСТОР у декору сивог храста и ивица пресвучених белом лак фолијом савршен је избор за светли намештај са топлином. Елемент предсобља АСТОР П2 практичан је комад за одлагање гардеробе и обуће, а дизајнери ентеријера Форма Идеале саветују да уз њега комбинујете елемент предсобља АСТОР ЦИВ, са качилицама и полицом за одлагање, и елемент предсобља АСТОР КОМ, који поседује практичан затворени сегмент за одлагање обуће, као и тапацирану површину за седење.

 

Фото: Промо

 

 Будите слободни да у дому комбинујете белу и дрво декор, па чак и да буду главна тема амбијента, јер ћете сигурно постићи шик ефекат, који можете употпунити правим избором намештаја, као и бојом зидова и декорацијом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".