Potpuno bela unutrašnjost enterijera ponekad može izgledati jednolično, sterilno i oštro, a način da se izbegne ovakav utisak jeste uvođenje različitih tekstura u ambijent. Teksture se mogu uvesti prirodnim materijalima, ili njihovim imitacijama, pa to mogu biti teksture drveta, cigle, vune, ili na primer kamena ili betona, a njihovim uvođenjem prostor će biti privlačniji i prilagođen energiji vašeg doma. 

Bela i dekor drveta su prava kombinacija, a drvo je jednostavan način da se utopli potpuno beli prostor.Ukoliko teksturu u prostor unosite kroz drvo dekor, centralni zid u ambijentu možete obložiti aktuelnim
drvenim oblogama, ili tapetama u drvo dekoru. Drvo dekor uz beli nameštaj doneće toplinu i teksturu, a ovu neutralnu kombinaciju upotpuniće dekoracija u boji, koja će uneti dinamiku u ambijent.

Foto: Promo

 


Regal PRATO, u dezenu opak bele sa kombinacijom crnog drveta, idealno će se uklopiti u svaki dnevni boravak, a zahvaljujući svojim poluzastakljenim elementima primer je modernog stila nameštaja. Beli zidovi uz moderan nameštaj čine minimalistički stil uređenja savremenog doma.
Bela daje osećaj elegancije i prozračnosti koji dodatno otvara prostor, dok mu drvo daje toplinu i osećaj rustičnosti. Beli zidovi učiniće moderan stan prostranijim, ali bi bilo sjajno da na to unesete malo ličnog pečata i razveselite energiju u ambijentu. Kombinacija bele i drvo dekora na komadu nameštaja,
poput regala KANAS, daje upravo taj efekat. Ukoliko lepo rasporedite elemente regala, a dekoraciju naglasite jarkim bojama, neočekivanim paternom tepiha ili tapete i trendi kućnim aksesoarima, dobićete
ambijent o kakvom ste maštali.
Kombinacija bele i drvo dekora savršena je kombinacija i za uređenje predsoblja. Najbolje je da zidovi uz ovu kombinaciju budu svetli, u belim i sivim tonovima.

Foto: Promo

Predsoblje ASTOR u dekoru sivog hrasta i ivica presvučenih belom lak folijom savršen je izbor za svetli nameštaj sa toplinom. Element predsoblja ASTOR P2 praktičan je komad za odlaganje garderobe i obuće, a dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da uz njega kombinujete element predsoblja ASTOR CIV, sa kačilicama i policom za odlaganje, i element predsoblja ASTOR KOM, koji poseduje praktičan zatvoreni segment za odlaganje obuće, kao i tapaciranu površinu za sedenje.

 

Foto: Promo

 

 Budite slobodni da u domu kombinujete belu i drvo dekor, pa čak i da budu glavna tema ambijenta, jer ćete sigurno postići šik efekat, koji možete upotpuniti pravim izborom nameštaja, kao i bojom zidova i dekoracijom.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".