Рада се тренутно налази у болници ''Свети Сава'' због деменције и других пропратних болести. Глумица је напунила 88. година и како каже извор, и додаје да прима одговарајућу терапију. 

- Рада је примљена у болницу пре двадесетак дана. Због благог облика деменције неко стално мора да пази на њу. Донедавно је имала жену која ју је чувала, али када јој се стање погоршало, доведена је у болницу, где је под сталним надзором лекара -открива извор близак чувеној глумици.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

- Она је већ неколико недеља у болници. Није најбоље, али верујемо да ће њена позитивна енергија учинити да јој буде боље. Нажалост, не идем код ње јер су сада посете забрањене због ковида - прича Вјера за поменути лист.

Рада је добила и подршку колеге Ирфана Менсура са којим је сарађивала дуго година: 

- Рада ми је једна од најдражих колегиница и глумица. Играла је у неколико представа које сам режирао, а једна од њих је "Примадоне", заједно са Тањом Бошковић. Рада је јако волела ту представу, а последњу је одиграла пре три месеца у Црној Гори. Недуго после тога пожалила ми се да се не осећа добро - каже Менсур, који није желео да прича о Радиним здравственим проблемима.

(Информер) 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Злате Нуманагић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".