Rada se trenutno nalazi u bolnici ''Sveti Sava'' zbog demencije i drugih propratnih bolesti. Glumica je napunila 88. godina i kako kaže izvor, i dodaje da prima odgovarajuću terapiju. 

- Rada je primljena u bolnicu pre dvadesetak dana. Zbog blagog oblika demencije neko stalno mora da pazi na nju. Donedavno je imala ženu koja ju je čuvala, ali kada joj se stanje pogoršalo, dovedena je u bolnicu, gde je pod stalnim nadzorom lekara -otkriva izvor blizak čuvenoj glumici.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

- Ona je već nekoliko nedelja u bolnici. Nije najbolje, ali verujemo da će njena pozitivna energija učiniti da joj bude bolje. Nažalost, ne idem kod nje jer su sada posete zabranjene zbog kovida - priča Vjera za pomenuti list.

Rada je dobila i podršku kolege Irfana Mensura sa kojim je sarađivala dugo godina: 

- Rada mi je jedna od najdražih koleginica i glumica. Igrala je u nekoliko predstava koje sam režirao, a jedna od njih je "Primadone", zajedno sa Tanjom Bošković. Rada je jako volela tu predstavu, a poslednju je odigrala pre tri meseca u Crnoj Gori. Nedugo posle toga požalila mi se da se ne oseća dobro - kaže Mensur, koji nije želeo da priča o Radinim zdravstvenim problemima.

(Informer) 

BONUS GALERIJA: Iz albuma Zlate Numanagić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".