Стрелац

Представници овог знака срешће особу с којом ће се одмах споразумети, без много речи, тачније осетити као да су рођени једно за друго. Након само неког времена имаћете осећај као да се знате цео живот. Ту особу можете да сретнете било где, од посла до улице, на местима на којима се не надате. Астролози сугеришу да то није само почетак везе, већ највероватније и почетак стварања породице.

Фото: Профимедиа

 

Бик

Љубав вашег живота чека вас негде у природи- то може бити парк, тачније обична шетња градом, на роштиљ са пријатељима, на одмор у планини. Главна ствар коју треба да урадите је да се не плашите нових познанстава, да се не повучете пред непознатим и да не показујете неповерење. У вашем кругу познаника, колега и пријатеља љубав не може да настане - једино с новим људима које ћете тек упознати.

Шкорпија

Ваша ситуација је двосмислена, јер има много шанси, али их с времена на време пропуштате. Главна ствар је да сами одлучите да ли вам је у овом тренутку потребна љубав. Ако јесте, погледајте све знакове које вам живот шаље. Астролози су сигурни да су многе Шкорпије у овом тренутку поред особа које нису њихови прави животни сапутници, али они не желе ништа да мењају, што је грешка. На тај начин троше своје време, али и време друге особе, заваравајући је.

Фото: Профимедиа

 

Ован

У августу Ован може да упозна особу која ће га много волети и која ће бити спремна да уради све за њега. Али да ли ће до везе доћи, зависи од свакога понаособ. Неки ће прихватити удварање и започети везу, неки ће одбити јер ће више бити за пријатељску везу.

Фото: Профимедиа

 

Рак

Ракови имају шансе да упознају особу свог живота, али само ако ураде нешто чега су се одувек плашили. У супротном, пропустиће шансе због тога што нису желели за изађу из своје зоне комфора и да ризикују, чак ни због љубави.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".