1. место: Вага

Вага је оличење учтивости, па чак и витештва, што их чини најљубазнијим знаком зодијака. Они ће учинити све што је могуће и немогуће да покажу најискренију топлину и бригу према другима – једноставно зато што то диктира њихова суштина, а састоји се у изградњи мира и хармоније около. Због ове особине астролози Вагу називају идеалним кандидатима за лидерске улоге.  

Фото: Профимедиа

 

2. место: Рибе

Ако би се реч „несебично“ могла применити само на један од знакова Зодијака, то, би биле Рибе. Они несебично покушавају да помогну свима око себе и искрено желе да учине добро дело за све којима је потребна њихова подршка. Може се слободно рећи да имају најљубазније срце. А ако вам се чини да се понашају лажно, можда их једноставно не познајете довољно добро: импулси таквих људи најчешће нису диктирани покушајем да удовоље, већ испољавањем искрених осећања. Још један бонус овог хороскопског знака је органско одбацивање сукоба, које Рибе на сваки начин покушавају да избегну. И то уопште није зато што су покорни - само је њихов омиљени метод медењак, а не бич.

3. место: Бик

Бронзу на листи најљубазнијих знакова Зодијака заузима Бик. Поента није само у његовим великодушним делима, већ и у пријатном понашању уопште. Бик је миран, разборит и добро образован. Чак и ако нисте на њиховој листи најбољих пријатеља, увек ћете добити осмех и топао став, подразумевано. Кључни квалитет овог знака Зодијака је стрпљење, захваљујући којем се такви људи сматрају примерима милости и доброте. Иако је ствар углавном у томе да је Бика изузетно тешко изнервирати (али ако јесте, чувајте се), запамтите да је овај знак једнако осетљив као и ви - они само знају како да изразе своје емоције и ослободе се негативности на здрав начин.

Фото: Профимедиа

 

4. место: Водолија

Једна од мисија типичне Водолије је да стекне праве пријатеље, и што их је више, то боље. Зато демонстрирају тако редак и вредан квалитет као што је способност слушања. Емпатија и саосећање су супермоћи које Водолије чине најљубазнијим и најсрдачнијим људима у очима својих партнера. Још једна особина, захваљујући којој је са овим знаком Зодијака лако и искрено - Водолије никада не крију своје право лице, потпуно се отварајући саговорнику и тиме постављају искрен тон за комуникацију. Цените пријатеље Водолије, посебно ако су вам открили своје рањиве стране - ако се то догодило, онда сте им заиста драги и они ће учинити све за вас.

5. место: Стрелац

Иако Стрелчеви изгледају повучено и као да су уроњени у своје авантуре, у стварности једноставно покушавају да се дистанцирају од испирања мозга и негативности. Ступите у контакт са њима и видећете да су невероватно љубазни. Све што вам је потребно да почнете да уживате у њиховој добронамерној енергији је да будете на истој таласној дужини са њима: не задржавајте се на песимизму и откријте Стрелца као једног од најљубазнијих знакова Зодијака.

Фото: Профимедиа

 

6. место: Близанци

У комуникацији са Близанцима, будите спремни да се окупате у њиховој пажњи и доброј вољи. Ако овом знаку наметнете свој начин живота и не дајете простора за самоизражавање, можете наићи на њихову суровост и равнодушност. Међутим, ако разумете правила игре у комуникацији са Близанцима наћи ћете на  чисто задовољство. Љубазни, великодушни, симпатични, обрадоваће вас изненађењима, организовати забавне догађаје и помоћи у свему, чим наговестите да вам је помоћ потребна.

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".