Познато је да пун Месец често може да изазове конфликте, драму, нагле промене, али може и послужити као енергија која ће вас подстаћи да се ослободите негативности.

Истовремено бићемо под утицајем ретроградног Нептуна који разбија све илузије, док нас ретроградни Сатурн учи да будемо дисциплиновани и посвећени својим амбицијама.

Овај пун Месец назива се и Јелењи Месец, у складу са променама у природи - у овом периоду јеленима почињу да расту нови рогови прекривени баршунастим крзном. Такође, називали су га и "олујни Месец", јер су олује уобичајене у ово време.

Фото: Профимедиа

 

На ова четири хороскопска знака ће највише утицати:

РАК

Током овог пуног Месеца, можда ћете приметити неке велике промене које се дешавају у вашем животу. Енергија пуног Месеца ће утицати на ваше опште благостање, као и на ваше здравље и ваш партнерски однос. Може постати интензиван у вашим блиским односима. Овај Месец пружа прилику да испитате како можете да унесете мало више стабилности у своје личне односе. Али да бисте имали везу какву сте одувек желели, можда ћете морати да се ослободите одређених образаца који вас држе закључаним у токсичној динамици. Ако знате да нешто не ради, немојте занемарити тај осећај, погледајте које се ране отварају у вама. С друге стране, ако вам срце говори да је нешто у реду, не дозволите да вас страх спречи у односима које заслужујете.

ЈАРАЦ

Не само да је јулски пун Месец у вашем кућном знаку, већ је и ваш планетарни владар Сатурн у ретроградној фази у слободоумној Водолији. То значи да током овог пуног Месеца могу да доминирају тешке теме везане за вашу перцепцију себе, вашу подсвест и начин размишљања. "Ко си ти уопште?" биће ваше главно питање ових дана. Месец вас подстиче да почнете да размишљате изван своје зоне комфора. Можете добити дубљи увид у догађаје који су вам се десили у последњих шест месеци. Осећаћете се емоционално осетљиво, али можете веровати да ће оно што сада треба да се трансформише бити добро "осветљено" и истакнуто ових дана кроз ситуације у вези.

Фото: Профимедиа

 

ВОДОЛИЈА

Јулски пун Месец може учинити да се осећате помало усамљено. Реч је и о томе да ћете можда много времена посветити послу, а нешто мање друштвеном животу. Сада је такође добро време да се усредсредите на гледање у своје сенке и поравнавање ваше подсвести иза свесне свести. У теорији разумете многе ствари, али пракса није тако лака. Који корак можете да предузмете ових дана који ће вас више ускладити са оним што већ разумете у свом уму?

ВАГА

Ваге могу да осете и "торнадо". Изнад свега, ваш начин комуникације ће бити нападнут. Али и ваш дом и породица, где морате да се суочите са реалношћу онога што се дешава у вашем приватном животу. Ако код куће има сукоба и негодовања, можда ће вас овај пун Месец коначно подстаћи да кажете своју истину. Запамтите да су ваши корени оно што подржава ваш раст, али је важно да се ослободите онога што је негативно и неповољно. Сада је одлично време за преуређење стана, чишћење, паљење тамјана итд. Створите безбедан и пријатан простор код куће где ћете радо проводити дуге летње вечери.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".