Иако је ова вест шокирала многе, бројне познате личности ове новости нису запањиле, јер како истичу о томе се писало месецима уназад, а колегеинице Јелене Карлеуше сматрају да свако има право на свој избор и срећу.

Фото: Лабудовић

 

- Нису први, нису ни последњи. Боље је када нешто не ваља окончати. Ја знам да се они воле, не верујем баш нешто у то али ако су заиста тако одлучили, па Боже мој, нису ни први ни последњи - изјавила је Злата Петровић.

Њено мишљење је делила и певачица Зорица Брунцлик, која каже да не види ништа лоше у томе што су се Јелена и Душко одлучили на тај корак, јер се како каже, и сама удавала три пута.

Фото: Н. Фифић

 

- Жена има свој живот и има право. Ја сам се удавала трипут, може и она - рекла је Зорица.

Са разводом се својевремено суочила и Мина Костић која се присетила како се тада у медијима коментарисао њен растанак од Игора.

Фото: П. Милошевић

 

- Јако ми је жао, али шта да кажем? То су баш осетљиве теме. Нити могу да судим било коме, нити хоћу, нити је то у реду. Морам само да кажем, сви се молимо Богу када нам је тешко, сви имамо успоне и падове и треба само да схватимо да је љубав најбитнија од свега - рекла је Мина.

Многе колегинице попут Слађе Алегро и Катарине Живковић нису биле упућене у ове новости, и нису желеле да коментаришу туђе животне одлуке.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

Одмах након саопштења за медије, Јелена је са ћеркама отпутовала на одмор, и судећи по њеним објавама на друштвеним мрежама ужива у времену које проводи са њима.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Тоше Проески - анђео ког је трагична смрт прерано одвела Богу

(Grandonline)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".