Олга Одановић и Драган Петровић Пеле важе за један од најскладнијих глумачких парова, чију заједницу лепом чине ћерка Ленка и син Јаков. Глумачки пар романсу је отпочео убрзо након упознавања, а Олга је открила да је иницијатор свега био нико други до Пеле.

У то време глумица, коју је публика посебно заволела кроз улогу Златане Раковић у серији "Село гори а баба се чешља", тек је изашла из једне дуге и болне везе, а Драган се својом упорношћу потрудио да је освоји и залечи ране.

Фото: АТА имагес

 

 

О томе како су се упознали, како је отпочео брак Олге Одановић и Драгана Петровића Пелета драмска уметница је својевремено у једној телевизијској емисији причала:

- Радили смо заједно у позоришту и само је један дан почео да иде за мном. Кренем кући, он за мном. Ја му кажем да морам страшно да журим, живела сам тада са братом и другарицом која је била Сплићанка студирала је ветерину, али он упоран: "Не, не само да те испратим". Мени није јасно па га питам: " Не знам шта ти је одједном, пратиш ме до куће, нема разлога. Каже он: "Волео бих да видим где живиш" и тако све неке будалаштине. И добро ништа, ја га одбијем и тако то прође. Сутрадан ја долазим на пробу, нема никог у вежбаоници. Он седи сам, питам га: "Где су сви ови људи", каже: "Доћи ће они мало касније". Он је све то тако уговорио. И само је изговорио реченицу: "Ја ћу тебе да женим", на шта сам му ја одговорила: "Ти стварно ниси нормалан". Човека уопште не познајем, присетила се почетака са супругом глумица, па наставила:

- И онда смо тако пар дана, то је све јако кратко трајало, све се некако брзо десило. Нисам била спремна за те неке мушко-женске љубавне односе јер сам претходно имала причу коју сам једва завршила. Била је дуга и болна и требало ми је неко време да будем сама и да мало отпатим. У ствари Пеле се ту нашао као лек. Јако је био упоран, уселио се код мене за два дана, донео је мини стерео уређај, неке ствари, страшно. Било је ненормално лепо. Сећам се да сам отишла са другарицом на море, које је било договорено, имала сам живот и пре Пелета, али он је рекао ма какво летовање, те је после свега пар дана дошао код нас у Пореч са кумом који нас је касније венчао, закључила је Олга, која је већ више од три деценије са Драганом у складном браку, а није тајна да се воле као првог дана.

Фото: Танјуг/Тања Валић

 

 

Брак Олге Одановић и Драгана Петровића Пелета нешто је чиме се глумачки пар изузетно поноси. Никада се из дома емотивних парнтера није могла чути ружна реч, нити су их везивали скандали. Мирна лука су једно другоме и највећа подршка одувек били, а тако је и дан-данас.

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Радош Бајић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".