Највише су га разнежиле његове фотографије које је мајка урамила у сваком кутку куће: 

- Утисци се нису слегли. Гледам статуу, уђем на Интернет, видим стижу поруке. Не знам ни коме да се јавим. Утисци тек за седам дана могу да их сумирам, Александри сам написао прву поруку. Тачније, она је мени прва послала поруку "Мау" ми је написала. Нисам се ни са ким чуо, поред мене су били људи који су ми најбитнији. Александра није дошла у Ветерник, отишла је својој кући. Написао сам јој број на један папир. Ставио сам тај папир у џак и рекао јој када нађеш пипир пошаљи ми поруку - рекао је Дејан.

Фото: АТА имагес

 

- Не бојим се живота ван ријалитија, постоје ствари које су битне у животу и за које треба да се бојиш. Александра и ја ћемо се потрудити да нам буде добро, сад како буде ишло, иде. У ''Задрузи'' нам је било феноменално, тако да сад може да буде само још боље. Нема потребе за страхом. Она и ја нисмо планирали заједнички живот, али јесмо, летовање, биоскоп, излазак. Деца су озбиљна ствар, тек када се коцкице склопе, размишљаћу о томе.

Дејан је открио и да ли се нешто променило у Ветернику од како он није боравио у кући.

- Пас ме је сачекао, он је стар 12 година, ослабио му је вид. Гледам по кући да ли је све остало, како сам оставио. Моје слике су свуда по кући. Мајка ме је урамила. Да нисам упознат са ситуацијом питао бих је "госпођо, шта вам је са сином". У коју год просторију да одем моја слика. Али све је то јако лепо. Нема потребе мама и ја да обављамо неке озбиљне разговоре, нити да нешто специјално причамо, остављамо то иза нас. Вероватно ћемо у ходу споменути те неке ствари -рекао је Дејан за "Блиц", па додао:

- Када сам ушао у улицу све ми је било чудо, сетио сам се како сам као мали овуда трчкарао. Необично ми је да сам дошао да будем ту,а не да сам само у пролазу. Још нисам ни џакове изнео. Никоме не бих пожелео да направи овакву грешку какву сам ја.

Дејан се присетио и момента када га је Далила преварила са Филипом Царем.

- Када ми се све то десило, осећај је био ужасан. Пукне те нека агресија, нервоза. Огорчен сам на себе, кад видим шта сам себи дозволио, коме сам леђа окренуо. Када сам након Српске Нове године направио онај највећи проблем, схватио сам да нема потребе да уопште размишљам о Далили и Цару.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".