Najviše su ga raznežile njegove fotografije koje je majka uramila u svakom kutku kuće: 

- Utisci se nisu slegli. Gledam statuu, uđem na Internet, vidim stižu poruke. Ne znam ni kome da se javim. Utisci tek za sedam dana mogu da ih sumiram, Aleksandri sam napisao prvu poruku. Tačnije, ona je meni prva poslala poruku "Mau" mi je napisala. Nisam se ni sa kim čuo, pored mene su bili ljudi koji su mi najbitniji. Aleksandra nije došla u Veternik, otišla je svojoj kući. Napisao sam joj broj na jedan papir. Stavio sam taj papir u džak i rekao joj kada nađeš pipir pošalji mi poruku - rekao je Dejan.

Foto: ATA images

 

- Ne bojim se života van rijalitija, postoje stvari koje su bitne u životu i za koje treba da se bojiš. Aleksandra i ja ćemo se potruditi da nam bude dobro, sad kako bude išlo, ide. U ''Zadruzi'' nam je bilo fenomenalno, tako da sad može da bude samo još bolje. Nema potrebe za strahom. Ona i ja nismo planirali zajednički život, ali jesmo, letovanje, bioskop, izlazak. Deca su ozbiljna stvar, tek kada se kockice sklope, razmišljaću o tome.

Dejan je otkrio i da li se nešto promenilo u Veterniku od kako on nije boravio u kući.

- Pas me je sačekao, on je star 12 godina, oslabio mu je vid. Gledam po kući da li je sve ostalo, kako sam ostavio. Moje slike su svuda po kući. Majka me je uramila. Da nisam upoznat sa situacijom pitao bih je "gospođo, šta vam je sa sinom". U koju god prostoriju da odem moja slika. Ali sve je to jako lepo. Nema potrebe mama i ja da obavljamo neke ozbiljne razgovore, niti da nešto specijalno pričamo, ostavljamo to iza nas. Verovatno ćemo u hodu spomenuti te neke stvari -rekao je Dejan za "Blic", pa dodao:

- Kada sam ušao u ulicu sve mi je bilo čudo, setio sam se kako sam kao mali ovuda trčkarao. Neobično mi je da sam došao da budem tu,a ne da sam samo u prolazu. Još nisam ni džakove izneo. Nikome ne bih poželeo da napravi ovakvu grešku kakvu sam ja.

Dejan se prisetio i momenta kada ga je Dalila prevarila sa Filipom Carem.

- Kada mi se sve to desilo, osećaj je bio užasan. Pukne te neka agresija, nervoza. Ogorčen sam na sebe, kad vidim šta sam sebi dozvolio, kome sam leđa okrenuo. Kada sam nakon Srpske Nove godine napravio onaj najveći problem, shvatio sam da nema potrebe da uopšte razmišljam o Dalili i Caru.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".